Scara lemn stejar vanguri

22 decembrie 2019 Scari din lemn pe vanguri

scari lemn stejar

Scara interioara din lemn pe vanguri Craiova

www.megastructuri.ro

 

Scara interioara din lemn pe vanguri, aferenta unui gol de scara existent. Prezenta scara din lemn este in forma de U, intoarcerea se realizeaza cu trepte in unghi. Structura acestei scari din lemn este integral executata din panouri de stejar in grosime de 40 mm , atat vangurile decupate cat si treptele din lemn. In componenta scarii din lemn intra si contratreapta din lemn de stejar in grosime de 18 mm. Balustrada din lemn este din stejar, modelul fiind cu balustrii drepti , avand o frezare de 8 mm verticala. Balustrada terminala din lemn este montata pe o talpa din lemn de stejar sub forma unui pervav din lemn in forma de L, avand la partea inferioara o plinta din lemn de stejar de 50 mm latime.

Prinderea / fixarea balustriilor de treapta din lemn s-a facut cu cep din lemn de 10 mm lipit cu aracet D3. Elementele componente ale acestei scari din lemn sunt realizate din panouri de lemn de stejar in diferite grosime si latimi.

Model deosebit al scarii din lemn cat si a balustradei din lemn aferenta.

Finisajul eles este nuc roscat, realizat din bait pe baza de apa, completat de grund pe baza de apa si lac pe baza de apa. Finisajul este realizat prin pensulare.

Un produs de calitate, va asteptam sa deveniti unul din clientii nostri si sa va bucurati de produse de inalta calitate si un montaj profesionist.