Scara vanguri fag Constanta

3 ianuarie 2020 Scari din lemn pe vanguri

scara lemn vanguri

Scara lemn masiv fag pe vanguri si balustrada din lemn masiv fag alba in Constanta

https://www.facebook.com/scarilemnmasiv/
scara lemn vanguri fag Constanta

https://www.youtube.com/channel/UC-YfWQeBmCEzG7LlYapxkAg

Scara din lemn masiv pe vanguri, realizata in Constanta. O scara din lemn pe vanguri din lemn decupate , materialul folosit panoul din lemn masiv de fag in grosimi variabile. Forma scarii din lemn este in U, intoarcerea fiind realizta cu trepte in unghi.

Panoul din lemn masiv de fag , este in grosime de 40 mm treapta din lemn si vangul decupat, contratreapta din lemn fiind de 18 mm . Plinta din lemn masiv care bordureaza scara din lemn la perete este in cota de 50 mm x 18 mm.

Balustrada din lemn afereta scarii este din fag, model cu balustrii strunjiti. Balustrii din lemn sunt montati cate 2 pe fiecare treapta. Balustrada din lemn terminala este asezata pe talpa din lemn.

Finisajul intregii scari din lemn este bicolor , nuc inchis si alb. Tratatemntul lemnului este asigurat cu grunduri si lacuri pe baza de apa ecologice.

Peste golul de scara din planseu , s-a construit in continuarea balustradei terminale din lemn un pod fals din lemn placat cu placi rigips si parchet laminat. Sub scara din lemn s-a construit un spatiu de depozitare, cu 2 usi.

O scara din lemn pe vanguri de calitate, siguranta in exploatare , design modern.