Terasa exterioara brad

9 decembrie 2018 Terase din lemn si pergole din lemn

terasa din lemn

De ce sa alegem o terasa din lemn

Acest proiect de realizare terasa exterioara brad, a pornit de la cererea clientului pentru amenajarea unei suprafete din beton cu o structura din lemn acoperita.  Utilitatea ei urmand a fi un loc de luat masa in zile calduroase si insorite, cat si un loc de relaxare cu prietenii.

Dimensiuni  terasa exterioara brad

In cadrul acestui proiect a trebuit sa ne incadram in cota de 3900 mm x 4900 mm  si cu regim de inlatime de la 2200 mm fata la 2600 mm spate . Structura astfel creata va fi intr-o singura panta .

https://www.youtube.com/channel/UC-YfWQeBmCEzG7LlYapxkAg?view_as=subscriber

Detalii despre proiect terasa exterioara brad

Terasa exterioara brad : necesarul de material pentru constructia finala a proiectului a inclus aprovizionarea cu : stalpi lemn brad sustinere, grinzi lemn brad , capriori lemn brad, lambriu decorativ lemn brad, elemente de balustrada din lemn de brad, elemente din lemn brad structura acoperis.

Pentru fixarea stalpilor de sustine din lemn s-au utilizat papuci de reazam. Rolul acestora este de a prelua greutatea finala a structurii si in funtie de numarul de stalpi din lemn sa o distribue. Restul elementelor s-au fixat cu holsuruburi speciale de dulgherie in diferite lungimi si diametre.

Balustrada din lemn exterioara este din brad, mana curenta din lemn de brad , suport balustru din lemn de brad si balustrii verticali din lemn de brad. Balustrii intermediari din lemn de brad sunt verticali dispusi la o distanta de maxim 100mm intre ei. 

Ce fel de finsiaj s-a utiliat ?

In cadrul acestui proiect s-a utilizat finisajul pe baza de apa ecologic, grund si lac pe baza de apa alb de exterior. Grundul alb s-a dat la pensula in 2 straturi, iar lacul alb de exterior s-a dat in 3 maini, ultima mana de lac la pistlul de finisaj. Reparatiile s-au efectuat cu chit lemn pe baza de fibre. 

Garantie lucrare ?

Ca orice lucrare efectuata de Megastructuri  , aceast proiect este venit la pachet cu contract de prestari servicii, factura fiscala si certifcat de garantie inclus. 

Apelati cu incredere la serviciile si produsele companiei noastre !