Balustrada exterior brad

23 decembrie 2019 Balustrada exterioara din lemn

balustraad lemn exterior

Balustrada din lemn masiv de brad exteriora si structura din lemn balcon executata in DubovaBalustrada din lemn masiv de brad exterioara si realizare structura lemn balcon

Realizare proiect balustrada din lemn de brad exterioara si structura din lemn masiv de brad pentru extindere balcon in exterior. Pentru exeutia lucrarii de extindere balcon in consola/exterior s-au folosit elemnete din lemn masiv de brad stratificate in diferite sectinui ,montajul lor fiind facut cu tije filetante/suruburi filetante in stalpii cladirii si in grosimea planseului cladirii. Structura din lemn a constat in stalpi de sustinere din lemn , grinzi din lemn , capriori din lemn si pardoseala din lemn.

Pentru pardseala din lemn s-a folosit dusumea din lemn de brad de 40 mm grosime , iar partea interioara a pardoselei a fost placata cu lambriu din lemn de 19 mm.

Pentru protectia persoanelor s-a montat balustrada din lemn masiv de brad. Modelul acestei balustrade din lemn a fost in X , elemnetele din lemn fiind in cota de 100mmx40mm.

Finisajul folosit a fost ales special pentru exterior, toate elementele din lemn fiind tratate cu Sadolin , culoare Palisandru Pentru asigurarea intimitatii s-a construit un parapet despartitor din lemn , placat cu lambriu din lemn fata /verso.

Lucrarea s-a executat in Dubova, zona cazanelor, langa pensiunea ” Decebal „